Managed IT Services & Support

Laptop Repair / Desktop Repair

Software Installation

Backup & Recovery Solutions

Network Solutions

Webdesign

We Create Fully Connected Systems So You Can Focus On Your Business

Contact Us

Laptop Repair / Desktop Repair

Wij staan voor de doelgerichte reparatie van computers en laptops. Onze gespecialiseerde technicians helpen je graag verder als je computer niet meer opstart, hardware problemen hebt of je wilt een upgrade doorvoeren

Software Installation

Werkt uw besturingssysteem, email programma, virusbeveiliging of andere software niet meer naar behoren? Wij zijn u graag van dienst. Ook voor Apple systemen of branche specifieke software zoals administratiepakketten of pos software.

Data Management, Backup, & Recovery

Grote kans dat de harde schijf door de val- of stootschade fysieke schade heeft opgelopen. Hoogstwaarschijnlijk is de lees- en schrijfkop van de harde schijf beschadigd door de val.

Wees gerust! Wij behandelen dagelijks tientallen harde schijven die gevallen zijn. Professionele Data Recovery voor alle media, alle merken en alle besturingssystemen.

Webgesign

Een website kun je vast en zeker wel gebruiken als je een eigen bedrijf hebt. Je wil namelijk een website hebben welke goed scoort in de zoekmachines zoals Google. Het is dan belangrijk dat je website aan een aantal eisen voldoet, zodat potentiële klanten je goed kunnen vinden.  

NetworkSolutions

Is internet traag, het wifi netwerk instabiel of komt uw email niet meer binnen? Grote kans dat er iets met uw netwerk aan de hand is. Wij lossen deze storing graag voor u op. Niet alleen voor zakelijke klanten, particulieren zijn bij ons net zo welkom!