Backup & Recovery Solutions

 Data kwijt ?

Grote kans dat de harde schijf door de val- of stootschade fysieke schade heeft opgelopen. Hoogstwaarschijnlijk is de lees- en schrijfkop van de harde schijf beschadigd door de val.

Was de harde schijf op dat moment een lees- of schrijfopdracht aan het uitvoeren? Dan is er zelfs kans op schade op de datalaag (platters) van de schijf!

Om er zeker van te zijn wat er precies aan de hand is met jouw harde schijf, zullen wij eerst een diagnose moeten stellen.

 Data Recovery

Heeft onverwacht te maken met verlies van belangrijke bedrijfsgegevens? Wij staan klaar om U te helpen bij het herstellen van verloren informatie. Wij weten als geen ander hoe stressvol het kan zijn om bedrijfsgegevens te verliezen. Dagelijks helpen wij bedrijven weer aan hun cruciale bestanden.

Wij bieden een efficiënte oplossing voor het herstellen van gegevens van harde schijven, servers, RAID-arrays, USB-sticks en andere opslagmedia. Onze technici beschikken over de meest geavanceerde tools en methoden om Uw verloren gegevens te herstellen.

Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren weer aan de slag kunt met je verloren bestanden. Voorbeelden van oorzaken van dataverlies zijn onder andere:

Een schijf crash

Raid configuratieprobleem

Verwijderen en formatteren van bestanden

Virus of malware

Stroomstoring

Waterschade

Backup

Hoe belangrijk is Uw data voor U? Stel dat er een calamiteit plaatsvindt, zoals een brand of een ransomware-aanval, hoe erg is het dan als jouw bedrijfsdata niet meer toegankelijk is? Doe  uw zelf dan een plezier, met een goede back-upvoorziening en vraag naar de diverse mogelijkheden.

Get Started with Divi

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

(255) 352-6258

5678 Extra Rd. #123 San Francisco, CA 96120.