Network Solutions

Internet en Wifi Storingen

Wij weten al te goed dat een slechte of trage internet en wifi verbinding heel irritant kan zijn. Bijvoorbeeld video’s streamen, downloaden en muziek luisteren is leuk en hoort niet vervelend te zijn. Daarom zijn wij al een aantal jaren actief in de omgeving en hebben we al veel klanten blij gemaakt met het verbeteren van hun internet verbinding en WiFi netwerk. Ook kunnen wij de internet snelheid verbeteren door het hele huis. Middels onze kennis en gebruik van hulpmiddelen kunnen wij in elk huis, klein of groot, altijd een snel en betrouwbaar netwerk creëren. 

 

Netwerkbeheer

Regelmatig komt het voor dat netwerken en systemen niet helemaal werken zoals we willen. Hiervoor moet kennis in huis zijn om deze weer optimaal te laten functioneren. Naast de kennis die hiervoor nodig is, moet er ook tijd beschikbaar zijn. De dagelijkse werkzaamheden worden vertraagd, door de ICT omgeving welk de aandacht vereist. Irritatiepunten welke veel organisaties bekend doet voorkomen.

Wij kunnen kan deze zorgen wegnemen en het ICT beheer tot zich nemen. Door deze manier van werken haalt u de expertise van ICT professionals in huis en kunt u zich onbezorgd met uw werkzaamheden bezighouden.